خرید اینترنتی فایل(گزارش كارآموزي رشته مهندسی کشاورزی در موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال بذر كرج)

با ما باشید با یکی دیگر از فایل های قابل دانلود با عنوان : گزارش كارآموزي رشته مهندسی کشاورزی در موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال بذر كرج
گزارش كارآموزي رشته مهندسی کشاورزی در موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال بذر كرج|39013455|vga|گزارش كارآموزي موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال بذر كرج,دانلود گزارش کارآموزی,گزارش کارآموزی کشاورزی,گزارش کارورزی کشاورزی,دانلود تحقیق کارآموزی,موسسه تحقيقات اصلاح و تهيه نهال بذر كرج,کارآموزی مهندسی کشاورزی,کارآموزی در موسسه تحقیقات نهال, اص

تاريخچه:
تاريخچه تحققات اصلاح نباتات در ايران و تاسيس مؤسسه اصلاح و تهيه نهال و بذر.
سير تحول تحقيقات اصلاح نباتات ايران را به طور اختصار مي توان به سه دوره تقسيم نمود:
دوره اول:
اين دوره با تاسيس مدرسه فلاحت و سپس دانشكده كشاورزي كرج (زير نظر وزارت كشاورزي) آغاز و 20 سال به طول مي انجامد. اين دوره بيشترين موانع را در خود داشته است. زيرا براي تغيير روش هاي قديمي و دلبستگي هاي تعصب آميزي كه مالكان و كشاورزان آن زمان در استفاده از روش هاي قديمي داشتند نياز فراواني به افراد تحصيل كرده و آشنا به كشاورزي نوين بود.
در همين دوره تاسيسات فني و مزارع آزمايشي مستقلي براي انجام يك سلسله آزمايشات در جنب دانشكده ايجاد شد. از حدود سال 1310 تهيه بذور مرغوب در مزارع آزمايشي باغ فردوس مدرسه عالي فلاحت آغاز شد و در زمينه غلات، حبوبات و سبزيجات و انواع بذر پنبه نمونه‌هائي از كل كشور جمع آوري و در مزارع كاشته و مطالعه گرديد.
در آن زمان طبق تقاضاي اداره كل فلاحت و صناعت وقت ارقام مختلف چغندر قند نيز از كشورهاي آلمان، دانمارك، بلژيك و شوروي سابق جمع آوري و مورد آزمايش قرار گرفت. از اواخر سال 1311 آزمايشات مقدماتي چغندر قند، پنبه، غلات و ازدياد بذر در مزارع باغ فردوس مدرسه عالي فلاحت شروع و اولين بنگاه اصلاح نباتات ورامين در ايران در سال 1314 در كرج تأسيس گرديد كه وظيفه اصلي آن اصلاح و تهيه بذر چغندر قند بود. در همان تاريخ مقدمات اصلاح و تهيه بذر غلات نيز در كرج فراهم شد. در اواخر سال 1315 در ورامين بعنوان يكي از مناطق مهم پنبه خيز كشور بنگاه اصلاح نباتات تاسيس و نسبت به تهيه بذر اليت پنبه و همچنين انواع گندم اقدام نمود.


فهرست:
تاريخچه
بخش تحقيقات سيب زميني و پياز
قسمت اول: سيب زميني
مقدمه
طبقه بندي
گياه شناسي
گلدهي در سيب زميني
طبقه بندي و مراكز پراكنش سيب زميني
عادت رشد
سيستم توليد بذر گواهي شده در كانادا
آبياري
نيازهاي غذايي سيب زميني
زمان برداشت
فيزيولوژي پس از برداشت
گواهي بذور سيب زميني
هدفهاي اصلاحي سيب زميني
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسي سيب زميني
عنوان شماره صفحه
قسمت دوم: پياز
پيشينه
رده بندي گياهي
تركيب پياز
بو و طعم پياز
ارقام پياز
سطح زير كشت
توليد
عملكرد
فرايند توليد
انبار كردن
طرح هاي در حال اجراء در مؤسسه بر روي پياز
منابع و مأخذ